De perfecte buitenkeuken bbq.

Zoek jij een mooie buiten keuken voor in de tuin? Misschien heb jij al een kamado maar nog niet zo’n fijne tafel om hem in te plaatsen. Bijvoorbeeld een kamado van green egg, black bastard of kamado Joe. Of ben jij nog op zoek naar een mooie kamado in een mooie buitenkeuken. Bij ons kun je terecht voor de losse buitenkeuken voor alle modellen en merken kamado. Maar wij hebben ook combinatie buitenkeukens met een kamado. Bij ons vindt je de kamado’s van Yakiniku. Een prachtig opkomend merk met stoere zwarte modellen. Prachtige kwaliteit die goed pas bij onze stoere bbq tafels.
Bekijk hier al onze losse buitenkeukens >>

buitenkeuken diverse modellen
links: douglas buitenkeuken met opbergkast – rechts: eiken bbq tafel met stalen frame.

DE BBQ TAFEL

bbq tafel
Heb jij al een kamado of ben jij op zoek naar een ander merk? Bestel de buitenkeuken dan los.

Hier vindt je diverse modellen voor de bbqtafel zonder kamado. De afmeting van jouw bbq geef je bij de producten door zodat hij altijd past.

EEN LOSSE KAMADO

Yakiniku Kamado
Wil jij een kamado met een vast onderstel zijtafels? Of ga je zelf een buitenkeuken bouwen?

Hier vindt je al onze KAMADO’S VAN YAKINIKU. Een prachtige collectie met mooie, luxe keramische barbecues.

EEN COMBI SET

kamado bbq combinaties
Ga voor een set van een buitenkeuken met een kamado van Yakiniku!

Met een combinatie set hoef je nergens meer aan te denken. Wij regelen dat jouw buitenkeuken is voorzien van het juiste formaat voor de kamado.

Een buitenkeuken bbq op wielen.

We kunnen gelukkig steeds vaker genieten van heerlijk zomers weer in Nederland. Hierdoor kunnen en brengen we steeds meer tijd buiten door. Hoe fijn is het om dan de luxe van binnen ook buiten te creëren. Wij als echte eetliefhebbers denken dan meteen aan een hapje en een drankje. En wat is nu heerlijk eten zonder kamado! Combineer jouw kamado met een stoere buitenkeuken op wielen. Zo kun je de buitenkeuken makkelijk verzetten.
Bekijk onze buitenkeukens zonder kamado >>

Een buitenkeuken bbq met kamado.

Heb jij nog geen kamado en zou jij graag meer willen weten, voelen en ontdekken over grillen, koken en bakken op de kamado. Of ben jij nog op zoek naar een mooie aanbieding voor een kamado met buitenkeuken. Kom dan eens bij ons langs.. Onder onze overkapping vindt je prachtige combinaties en kun je de sfeer zien en voelen. We helpen graag bij je vragen en/of laten je in alle rust rondkijken. Natuurlijk kun je deze combinatie ook direct online bestellen. En ook telefonisch, per mail / whatsapp helpen we graag verder.
Bekijk hier alle combinatie deals >>

YAKINIKU KAMADO ZWART
buitenkeuken bbq YAKINIKU KAMADO

Een buitenkeuken bbq laten maken.

Wil jij een buitenkeuken laten maken voor jouw huidige kamado. Dat kan natuurlijk ook! Bij onze modellen kun je de naam + afmetingen van jouw bbq doorgeven zodat wij hem volledig op de maat van jouw barbecue kunnen maken. En natuurlijk is volledig maatwerk voor een prachtige buitenkeuken passend in jouw stijl ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden

de kamado van yakiniku.

Naast ons ruime assortiment bbqtafels hebben wij natuurlijk de volledige collectie kamado’s van Yakiniku. Wij zijn fan van de stoere, zwart vormgeving. Maar ook van de kwaliteit en zeker i.c.m. de prijsverhouding. Een paar van de grootste voordelen vinden wij de woodchipper opening (vanaf de compact). Maar ook de rvs afwerking, vele delen gaan zo de vaatwasser in.. En natuurlijk ook het gemak voor het instellen van de temperatuur. Bovendien vindt je hele leuke accessoires voor de kamado in de collectie van dit merk.

Een aantal onmisbare accessoires voor de Yakiniku kamado zijn:

Woodchipper yakiniku

DE WOODCHIPPER

Hello! Heerlijke accessoire! De WOODCHIPPER is echt een feest voor de rookhout liefhebber. Vanaf de compact heb je natuurlijk de woodchipper opening. Met deze handige woodchipper kun je tussentijds makkelijk rookhout toevoegen zonder de kamado te hoeven openen. Dit is echt zo’n fijne extra!

DE PIZZASTEEN VAN YAKINIKU.

Kun jij een goede pizza wel waarderen. Wat dacht je van een pizza van de Kamado. Op een pizzasteen bak je de heerlijkste pizza’s. Maar ook brood en taarten. Een must-have accessoire voor de kamado-fans!

De keramische pizzasteen verdeelt gelijkmatig de warmte en houdt overtollig vocht vast, zodat je altijd een krokante pizzabodem hebt. Brood en vooral pizza bak je op hoge temperatuur. Brood tussen de 200-250 °C en pizza tussen de 350-400 °C. Plaats ruim van tevoren je mulitlevel lifthitteschild en standaardrooster met hierop je pizzasteen. Zonder hitteschild zou de pizzasteen zo heet worden, dat de bodem van je pizza of brood direct zou verbranden.

yakiniku pizzasteen sfeer
de pizzasteen icm de Yakiniku Kamado

KOOKBOEK SHICHIRIN

Dit is een mooi kookboek van 195 pagina’s.

In deze pagina’s wordt er veel uitleg gegeven. Over de geschiedenis van de Shichirin. Maar ook hoe je hem aansteekt en over binchotan. Daarnaast is hij natuurlijk gevuld met diverse gerechten met vis, kip en vlees.

KOOKBOEK KAMADO

Dit is een mooi kookboek van 212 pagina’s.

In deze pagina’s wordt er veel uitleg gegeven. Over de geschiedenis van de Kamado. Maar ook hoe je hem aansteekt en over de Japanse eetcultuur. Daarnaast is hij natuurlijk gevuld met diverse gerechten met vis, kip en vlees.

kookboek yakiniku