Een buitenkeuken hout in Dordrecht met kamado.

Heb jij nog geen kamado en zou jij graag meer willen weten, voelen en ontdekken over grillen, koken en bakken op de kamado. Of ben jij nog op zoek naar een mooie aanbieding voor een kamado met buitenkeuken. Kom dan eens bij ons langs.. Onder onze overkapping vindt je prachtige combinaties en kun je de sfeer zien en voelen. We helpen graag bij je vragen en/of laten je in alle rust rondkijken. Natuurlijk kun je deze combinatie ook direct online bestellen. En ook telefonisch, per mail / whatsapp helpen we graag verder.
Bekijk hier alle combinatie deals >>

buitenkeuken hout in Dordrecht
BUITENKEUKEN DOUGLAS LINKS EN RECHTS EIKENHOUT MET STALEN FRAME.

een buitenkeuken hout in Dordrecht kopen?

Bij ons vindt je het complete assortiment buitenkeukens voor de kamado. Prachtige buitenkeukens voor vele modellen.
Denk hierbij aan de big green egg, kamado Joe en black bastard!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een buitenkeuken compleet met kamado te kopen. Wij zijn fan van het merk: Yakiniku.
Hiervan zijn we dan ook erkend dealer. Naast de verschillende buitenkeukens vindt je bij ons dan ook de volledige kamado en shichirin lijn van Yakiniku grill.

Bekijk hier ons volledige barbecue assortiment.

BUITENKEUKEN COLLAGE
BUITENKEUKEN COLLAGE

Een buitenkeuken hout in Dordrecht koop je in Heerle NB.

Op een 30 minuten rijden vanaf Rotterdam vindt je het kleine plaatsje Heerle. Dit ligt tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Hier worden onze buitenkeukens gemaakt in eigen werkplaats en hebben wij bovendien een groot barbecue assortiment. Jouw buitenkeuken uitzoeken of samenstellen met de Brabantse gezelligheid! Of kom eens kijken voor leuke cadeautjes / accessoires voor de bbq!

Jaren ervaring

Wij maken al jaren buitenkeukens voor diverse kamado modellen! Zoals big green egg en black bastard.

Snelle levering

Wij als echte barbecue liefhebbers weten dat je snel aan de slag wilt. Levertijden kort houden is dan ook onze specialiteit!

MET VEEL PLEZIER, AANDACHT EN PASSIE MAKEN WIJ AL JAREN PRACHTIGE BUITENKEUKENS VOOR KAMADO LEVERANCIERS.

maar sinds dit jaar…

Maken en leveren wij de buitenkeukens ook rechtstreeks aan particulieren!

Profiteer dan ook snel van de unieke modellen en mogelijkheden voor maatwerk. Bovendien heb je op deze manier natuurlijk ook super scherpe prijzen! Daarnaast hebben wij sinds dit jaar een dealer overeenkomst met Yakiniku Grill. Wij kunnen dus deze prachtige buitenkeukens combineren met de aanschaf van je nieuwe kamado.

Hierbij profiteer je van nog meer combinatie voordeel en snelle levertijden!

Een buitenkeuken hout IN Dordrecht OP MAAT LATEN MAKEN.

Wil jij een buitenkeuken laten maken voor jouw huidige kamado. Dat laat je natuurlijk maken bij ons in Heerle NB! Bij onze modellen kun je de naam + afmetingen van jouw kamado model doorgeven zodat wij hem volledig op de maat van jouw barbecue kunnen maken. En natuurlijk is volledig maatwerk voor een prachtige buitenkeuken passend in jouw stijl ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

de kamado van yakiniku.

Naast ons ruime assortiment bbqtafels hebben wij natuurlijk de volledige collectie kamado’s van Yakiniku. Wij zijn fan van de stoere, zwart vormgeving. Maar ook van de kwaliteit en zeker i.c.m. de prijsverhouding. Een paar van de grootste voordelen vinden wij de woodchipper opening (vanaf de compact). Maar ook de rvs afwerking, vele delen gaan zo de vaatwasser in.. En natuurlijk ook het gemak voor het instellen van de temperatuur. Bovendien vindt je hele leuke accessoires voor de kamado in de collectie van dit merk.
Bekijk alle Yakiniku Kamado modellen.

kamado bbq combinaties
KAMADO YAKINIKU MET BUITENKEUKENS