buitenkeuken kamado Breda

Hé barbecueliefhebber! Ben jij al in het bezit van een barbecue of beter nog een kamado? En ben je op zoek naar een mooie buitenkeuken om deze in te plaatsen. Of ben jij nog op zoek naar de beste kamado? Een die voldoet aan al je kwaliteitseisen maar ook nog eens een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft. In beide gevallen staan wij graag voor u klaar om te helpen.

Kamado tafel douglas 150×70

Kamado tafel 150 x 70

Deze kamadotafel van douglas heeft bovenop een stoere antracietgrijze tegel. Welke je makkelijk schoonmaakt. Bovendien heb je ook handige opbergruimte.

Stalen bbq tafel douglas vooraanzicht witte achtergrond

Industriele buitenkeuken

Geniet buiten in eigen achtertuin van lekker eten, gezelligheid en ontspan. Deze stoere buitenkeuken biedt voldoende opbergruimte voor je accessoires.

Buitenkeuken-douglas-200cm-768x768.jpg

Buitenkeuken 200cm

En wat dacht je van deze barbecue tafel op wielen. Deze scherp geprijsde buitenkeuken biedt veel ruimte op het werkblad en om op te bergen.

buitenkeuken kamado Breda voor iedere kamado

Ben jij al in het bezit van een Kamado? Bijvoorbeeld een Big Green Egg, Kamado Joe of Bastard. En nog op zoek naar een mooie keuken om hem in te plaatsen. Eentje met voldoende ruimte voor je accessoires en ruimte op het werkblad. Dan moet je ons assortiment buitenkeukens zeker bekijken! Wij bieden het grootste buitenkeuken assortiment aan met ook nog vele maatwerk mogelijkheden. 🔥🖤

Ons volledige aanbod buitenkeukens zonder kamado bekijken >>
Ons volledige aanbod buitenkeuken deals met kamado bekijken >>

Pluspunten voor de buitenkeuken kamado Breda.

Onze buitenkeukens moet je zeker bekijken. Wij hebben namelijk prachtige, stoere buitenkeukens die volledig in eigen werkplaats worden gemaakt. Een aantal van onze pluspunten:

 • Grootste assortiment buitenkeukens
 • Sfeervolle showroom / showtuin te Heerle NB.
 • Jarenlange ervaring met het produceren van hoge kwaliteit buitenkeukens van hout en/of staal
 • Buitenkeukens uit eigen werkplaats
 • Bezoek ons voor de buitenkeuken kamado Breda
 • Waanzinnige combinatie deals met een kamado en buitenkeuken.
 • Scherpe prijzen voor kwaliteit buitenkeukens
 • Snelle levertijden en bezorging door onze vriendelijke chauffeur
 • Persoonlijke service, met goede bbq ervaring
 • Vele mogelijkheden voor maatwerk

Materialen voor de buitenkeuken kamado Breda.

Wij maken de buiten keuken in eigen werkplaats. Hierbij werken wij alleen met massieve houtsoorten en staal. Dit zie je in het eindresultaat. Maar bovendien profiteer je hier ook van met de duurzaamheid en kwaliteit. Je hebt op deze manier namelijk een duurzame, stevige buitenkeuken. En dat is belangrijk! Zeker aangezien de kans groot is dat er een zware Kamado of andere barbecue in zal komen te staan. Wij werken voor onze buitenkeukens voornamelijk met:

 • Douglas hout
 • Steigerhout
 • Eikenhout
 • Suar hout
 • Boomstambladen
 • Staal
 • Metaal

Onze jarenlange ervaring met het maken van buitenkeukens zorgt voor de perfecte buitenkeuken

Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan met het maken van buitenkeukens voor grote kamado speciaalzaken. Voor oa. de big green egg en bastard. Maar sinds 2022 leveren wij de buitenkeuken aan de particulier, rechtstreeks aan de barbecue liefhebber. En wat een feest is dat. Onze vriendelijke chauffeur rolt zo uw buitenkeuken de tuin in en dan kan het genieten echt beginnen. Bij ons vindt je buitenkeukens voor de kamado die je misschien al bezit. Maar we zijn ook official dealer van Yakiniku, Grill Guru en Keij Kamado. Ieder unieke merken met hun eigen kwaliteiten. Hierin kun je leuke aanbiedingen als complete set vinden!

Ruime keuze voor de buitenkeuken kamado Breda.

Buitenkeukens kun je in vele vormen en maten vinden. Behalve de afmeting is er ook qua vormgeving veel mogelijk. Afhankelijk of je veel opbergruimte wilt hebben voor je barbecue benodigdheden. Misschien wil jij wel veel werkruimte voor het maken van jou barbecue gerechten? Of wil jij een barbecue tafel op maat waar je samen met je vrienden / familie direct aan kan zitten. Bij ons kun je het allemaal laten maken. Maar de meest gekozen modellen zijn:

buitenkeuken kamado Breda voor de kamado

Naast het inbouwen van een Kamado kun je er ook voor kiezen om een andere barbecue door ons in te laten bouwen. Denk hierbij aan een gasbarbecue of een kookplaat. Vaak is de maatvoering van deze barbecues wel per model heel verschillend. Dit is dan ook vrijwel altijd maatwerk. Geen enkel probleem natuurlijk, wij zijn heel sterk in maatwerk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BUITENKEUKEN COLLAGE