buitenkeuken steigerhout Lepelstraat

Op zoek naar een fijne buitenkeuken om de barbecue of kamado in te plaatsen? Zoek niet verder, onze buitenkeukens zijn echte aanraders! Stoere keukens voor buiten van massief hout. Volledige houten buitenkeukens of industrieel met een zwart stalen frame gecombineerd met diverse houtsoorten.

Geschikt voor de kamado die jij al in je bezit hebt of in een scherpe combi-deal met een Yakiniku, Grill Guru of Keij Kamado.
Met zo’n stoere combinatie creëer je direct een heerlijke plek in de tuin. 🔥

Een buitenkeuken steigerhout Lepelstraat voor jouw kamado

Buitenkeuken met latjes douglas hout in het zonnetje

Op zoek naar een mooie buitenkeuken om jouw kamado in te plaatsen? Onze buitenkeukens zijn o.a. geschikt voor de Big Green Egg, Bastard, Kamado Joe, Grill Guru, Patton, Monolith etc.

kamado bbq combinaties

Een buitenkeuken met zwarte kamado in een scherpe deal

Voordeel.. wij houden ervan! Daarom hebben wij combi-deals met diverse kamado’s die onwijs stoer staan in onze buitenkeukens! Shop direct de Yakiniku kamado + buitenkeuken >>

stalen bbq tafel douglas met grill guru medium kamado

Grill guru kamado met buitenkeuken

Dezelfde deals bieden wij aan met de Grill Guru kamado + buitenkeuken. De prijs van deze kamado’s ligt iets lager maar zijn ook een prachtige keuze!

buitenkeuken in Heerle kopen

Bezoek Barts Meubelen!

Onze winkel bevindt zich in Heerle NB, naast Roosendaal en Bergen op Zoom. Hier hebben wij vele buitenkeukens met en zonder kamado opgesteld. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

buitenkeuken steigerhout voor in Lepelstraat met kamado

Zoek jij een complete buitenkeuken combinatie. Dus een barbecue tafel i.c.m. een fijne kamado. Dan is het zeker de moeite om eens verder te kijken tussen deze modellen voor super scherpe combinatie deals. Maar het kan natuurlijk ook dat u al in het bezit bent van een kamado/barbecue. Bijvoorbeeld van een big green egg, een kamado Joe of een the bastard. Daar maken wij natuurlijk ook de buitenkeukens voor. Benieuwd naar onze losse buitenkeukens?

buitenkeuken steigerhout Lepelstraat voor jouw kamado

Bij de losse buitenkeukens kunt u aangeven welk model buitenkeuken u heeft. Bijvoorbeeld de big green egg, kamado Joe of black bastaard. Eventueel aangevuld met de afmetingen. Dan zorgen wij dat de buitenkeuken zo wordt gemaakt dat uw huidige barbecue er perfect in zal passen. Hierbij heeft u keuze voor diverse materialen zoals.. Douglas, eikenhout, suar, steigerhout en/of staal. Prachtige duurzame materialen die zorgen voor een moderne, stoere buiten keuken.

wij hebben nagedacht over alle details buitenkeukkens
Alle details gecombineerd tot de mooiste buitenkeuken steigerhout Lepelstraat
zodat jij al je tijd kan gebruiken voor grillen
Zo kun jij al je tijd gebruiken om te grillen

Maatwerk voor de buitenkeuken steigerhout in Lepelstraat

Wil jij ook heerlijk buiten koken. Hierboven vindt je voorbeelden van onze standaard modellen voor in de tuin of onder jouw overkapping. Maar ook maatwerk is natuurlijk mogelijk voor jouw buiten keuken. Misschien wil jij jouw nieuwe barbecue wel op een vaste plaats andere de overkapping. Op maat gemaakt voor een volledige tuinkeuken. Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom.

Bekijk hier voorbeelden van eerder geleverde maatwerk buitenkeukens >>

De buitenkeuken steigerhout Lepelstraat in verschillende materialen.

Zoek jij een barbecue tafel voor jouw kamado? Wij maken de mooiste buitenkeukens voor de barbecue. Hoofdzakelijk voor kamado’s.
Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van de volgende materialen:

  • Eikenhout
  • Douglas hout
  • Steigerhout
  • Staal + poedercoating
  • Suar hout
  • Boombladen ( suar, eikenhout of douglas )
buitenkeuken-steigerhout-seff.5
overkapping-met-buitenkeuken-breda-van-eikenhout-en-staal-vooraanzicht.jpg
stalen bbq tafel douglas met grill guru medium kamado
alles wat je wilt weten voor het kopen van een buitenkeuken

De buitenkeuken steigerhout Lepelstraat voor verschillende kamado merken.

Wij maken onze buitenkeukens voor diverse kamado merken. En niet alleen verschillende merken maar ook verschillende afmetingen. Startend bij de compact modellen, maar ook de green egg minimax, medium, large en xl kamado’s. Denk hierbij aan de kamado merken:

Showmodellen in onze showroom te Heerle NB (Roosendaal)

Wij proberen altijd zoveel mogelijk voorbeelden te laten zien in onze showroom. Zodat jullie een goede keuze kunnen maken voor de perfecte tuinkeuken. Naast diverse showmodellen hebben wij natuurlijk ook een muur met proefstalen en is er altijd iemand aanwezig om te helpen met het juiste advies. Wie weet mogen we u binnenkort ontvangen in onze showroom. Natuurlijk kun je hier ook alle accessoires en leuke cadeaus vinden voor de barbecue.