tuinkastje Den Haag

Op zoek naar een mooie kast voor in de tuin? Wil jij je spullen op een mooie, fijne plek opbergen in de tuin. Bijvoorbeeld alle extra barbecue spullen? Of misschien je tuin gereedschappen? Bekijk ons ruime assortiment tuinkasten voor in jouw tuin.

Maar ook voor het opbergen van het houten tuinspeelgoed is een tuinkast natuurlijk heel erg handig. En wat dacht je als opberger / oppottafel zoals hieronder te zien is.

Bekijk hier al onze tuinkasten voor buiten.

tuinkasten

Een tuinkastje Den Haag op maat bestellen?

Een van onze grote voordelen is dat wij alle kasten voor de tuin op maat kunnen maken. Bij onze tuinkasten vindt je al een ruime keuze met afmetingen voor de buitenkast. Maar wist je dat ook volledig maatwerk mogelijk is voor de tuinkast. Heel handig!

Houtsoort voor de tuinkastje Den Haag.

Voor de tuin kast werken wij met voornamelijk met steigerhout en douglas hout. Voor het steigerhout kun je kiezen uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Bovendien kun je hierbij ook verschillende kleuren voor de kleurbehandeling kiezen. En ook voor douglas zijn er diverse kleuren voor de douglas behandeling mogelijk.

Bekijk hier ons volledige aanbod voor de buitenkast in jouw tuin.

tuinkast douglas

Sfeervolle tuinkastje Den Haag voor jouw tuin.

Een tuin kast in jouw tuin is niet alleen heel praktisch maar kan ook nog eens heel sfeervol zijn. Kijk maar eens naar deze stoere tuinkast hierboven. Sfeervol met diverse groene plantjes, potjes en een zwarte gieter. Maar ook de zwarte details die te zien zijn zoals de kapstokhaken en de zwarte scharnieren maken dit totaalplaatje helemaal af. Hoe ga jij jouw tuinkast voor buiten stylen?

De afwerking van de tuin kast voor buiten is natuurlijk heel belangrijk. Wil jij een open kastje of een buitenkast met deuren. Ook zijn er verschillende handgrepen en scharnieren. Ook zijn er vele afmetingen voor de buitenkast van douglas of steigerhout.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de tuinkasten voor buiten?

Online bestellen van de tuinkastje Den Haag.

Onze kasten voor buiten bestel je gemakkelijk en snel online. De huidige levertijd vindt je bij het product. Bovendien is sneller leveren als u de tuinkast kunt komen afhalen ook vaak mogelijk. Voor spoed aanvragen of aanvullende vragen over de tuinkasten kunt u natuurlijk telefonisch / per mail contact met ons opnemen. Vraag dankaar de mogelijkheden voor spoedleveringen of stel direct jouw vraag aan de meubelmaker.

Onze tuinkasten hoeven niet meer gemonteerd te worden. Wij leveren de tuinkast compleet gemonteerd zodat u direct kunt beginnen met inrichten van de tuinkast in uw tuin.

Direct alle mogelijkheden bekijken voor de buitenkast van hout. >>

tuinkast steigerhout