zwarte kapstokhaken Haarlem

Een kapstokhaak of jashaak vindt je in iedere woning wel terug. Ze zijn in vele ruimtes terug te vinden. Het is een veelgebruikt voorwerp waarvan je bijna niet doorhebt dat je er gebruik van maakt. De plaatsen waar wij een haakje onmisbaar vinden zijn de badkamer, de hal, de keuken en het toilet. Maar ook in de tienerkamer van onze zoon is het onwijs praktisch.

Toch kies je vaak voor iedere ruimte een andere kapstokhaak. Voor het toilet en de keuken is vaak een kleine kapstokhaakje voldoende. Dit is vaak om een theedoekje of handdoekje op te hangen. Maar in de hal is een ruime jashaak vaak een stuk prettiger. En ook in de badkamer is een klein kapstokhaakje vaak niet praktisch.

zwarte kapstokhaken bekijken

Bekijk hier alle haken en kijk direct of er iets tussen zit voor jouw project. Wij verzenden de kapstokhaak altijd snel. Zo is jouw kapstok snel complet. Bovendien verzendeen wij jouw bestelling gratis bij besteding v.a. €50,

KAPSTOKHAAK

zwarte kapstokhaken Haarlem in vele kleuren

De kapstokhaak heb je in vele modellen en kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn natuurlijk zwart en wit. Maar ook rvs, zilver en metaal zijn geliefde kleuren voor kapstokhaken. Maar wat dacht je van unieke leuren zoals groen of roze voor een kinderkamer.

kapstokhaken

Montage zwarte kapstokhaken Haarlem

Een haakje wordt meestal rechtstreeks aan de muur gemonteerd. Maar kapstokhaken zijn ook erg leuk om een oud kastje op te knappen tot garderobekast. Of wie weet heb je wel een hele leuke kast in de hal maar wil je hem een nieuwe look geven. Nieuwe kapstokhaken kunnen dan net het verschil maken. Denk ook zeker even na over wat er aan de jashaak “moet” komen te hangen en bepaal hierna de vormgeving. Zo past de kapstok haak altijd bij jouw wensen.

zwarte kapstokhaken {xl-plaaatsen}